Spannend gelijkspel op 7 april

ESC JO9-1 10 - 10 BAS JO9-1
Competitiewedstrijd
7-4-2018
Burg. Bode Sportpark, Elburg

Spannend gelijkspel op 7 april

De wedstrijd tegen ESC start al vroeg: 8.30 uur, maar onze voetballers zijn er helemaal klaar voor. We spelen op het kunstgrasveld. Chris op doel, Shai en Julian achter, Michael op midden en Sam en Kevin voor.
Vanaf de start is Elburg sterk aan de bal. Het duurt dan ook niet lang of we staan 1-0 achter. Na een mooie redding van doelman Chris schiet hij de bal naar voren en Sam maakt vervolgens 1-1.
Shai houdt veel ballen tegen en zorgt dat ze netjes richting de goal van Elburg gaan.
Dan een mooie boogbal van Julian over de keeper heen. Het is 1-2.
In de 9e minuut maakt Michael 1-3. Dan even later een mooie voorzet van Kevin en Michael maakt 1-4. We gaan goed. We zitten nu kort op ESC, hierdoor maken zij foutjes en kunnen wij scoren.
Na de 1e break wisselt Niek met Shai en Evi met Kevin en al snel wordt het 2-4. Het was een onmogelijke bal voor Chris om te houden.
Dan 3-4. Gelukkig maakt Michael snel 3-5. Maar dan lijken onze voetballers een beetje de kluts kwijt te raken. Ze zoeken de drukte op en hierdoor lukt het passen niet meer. Al snel wordt het 4-5 en met 5-5 gaan we de 2e break in. Shai wisselt met Julian en Kevin met Michael.
In het 3e kwart wordt het 6-5 voor ESC, maar dan maakt Kevin weer de gelijkmaker; 6-6. Het zonnetje komt inmiddels door. Onder de supporters is de spanning te snijden.
Met een beetje geluk komt een zachte bal van Sam in het doel; 6-7. Maar ESC pakt snel terug en maakt 7-7. Met 7-8 gaan we de 3e break in.
Voor het 4e kwart wisselt Michael voor Sam, het wordt 8-8. Dan nog een wissel: Julian voor Niek. Nog 4 minuten speeltijd te gaan.
Evi maakt 8-9, maar ESC maakt al snel 9-9. En Elburg gaat door: het wordt 10-9. Gelukkig weet Kevin nog net voor het einde te scoren: 10-10. Dan is het einde wedstrijd. Oef.Claudia Boelens

Doelpuntenmakers BAS:Michael Veldt
3xKevin Huisjes
3xSam Hessel
2xJulian Nap
1xEvi Hotsma
1x
 

Opties
Terug
 
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat