BAS D2 weet weer drie punten naar huis te nemen

Reaal Dronten D2 0 - 4 BAS JO13-2
Competitiewedstrijd
12-3-2016
De Munten, Dronten

BAS D2 weet weer drie punten naar huis te nemen

Ondanks een aantal afwezigen en een geblesseerde in de 26e minuut waardoor we geen wissels meer op de bank hadden, heeft BAS D2 weer drie punten in de wacht gesleept door te winnen van Reaal Dronten met 0-4.

Vanaf het begin was het vooral BAS D2 die met aanvallen bezig was. In de 9e minuut weet Max de bal vanaf de rechterkant hoog voor te zetten en Jip te vinden die de bal in het goal weet te koppen. Daarna nog een aantal kansen, maar tot drie keer toe weet de paal Reaal Dronten hulp te bieden.

De tweede helft hetzelfde beeld. Een wat rommelig spel aangezien we iets te traag speelden en te weinig de ruimte zochten. Onze verdediging stond prima werk te doen aangezien Lars deze wedstrijd maar 3 keer de bal in zijn bezit heeft gehad.

In de 51e minuut weet Randy, door weer assist van Max, de bal in het doel van Reaal te schieten. Daarmee was het verzet van Reaal Dronten gebroken en wisten zowel Jelle als Mart nog te scoren.

Een mooie eindstand 0-4. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen koploper IJVV D4. Een mooie wedstrijd om te kijken hoe we er voor staan.Daphne Grafhorst

Doelpuntenmakers BAS:Mart Leendertse
1xJelle Bouma
1xRandy Wagenaar
1xJip Ziengs
1x
  

Opties
Terug
 
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat