BAS D2 houdt drie punten over aan duel met Nunspeet D5

BAS JO13-2 6 - 2 Nunspeet D5
Competitiewedstrijd
7-11-2015
De Schelp, Biddinghuizen

BAS D2 houdt drie punten over aan duel met Nunspeet D5

In de eerste van de reeks van drie thuiswedstrijden weet BAS D2 drie punten binnen te halen. Nunspeet D5 werd op een 6-2 nederlaag getrakteerd na een 3-1 ruststand.

Zaterdag 7 november 2015 moest BAS D2 aantreden tegen Nunspeet D5. Op basis van de stand van de ranglijst zou dit wel eens een gelijk opgaande wedstrijd kunnen gaan worden. Vanaf het begin was het BAS D2 dat de aanval zocht. Nunspeet werd aardig vastgezet op de eigen helft. Na zes minuten werd het overwicht omgezet in een 1-0 voorsprong. BAS D2 ging door na deze mooie opsteker en wist nog twee maal het doel te vinden. Aangezien Nunspeet ook éénmaal wist te scoren, was de ruststand 3-1 in Biddinghuizer voordeel.

In de rust tevreden gezichten aan Biddinghuizer kant. Met als opdracht om strakker in te passen en het veld breder te houden, werd begonnen aan de tweede helft. Binnen vijf minuten na rust wist BAS D2 drie maal het net te vinden.

Hierna was de spreekwoordelijke koek voor BAS D2 op. De ruimten tussen de voorste en laatste linie werd te groot waardoor er geen goede aanvallen meer werden opgezet. Vlak voor tijd wist Nunspeet D5 nog één keer te scoren, zodat na 60 minuten een 6-2 eindstand op het scorebord stond.

De komende twee weken speelt BAS D2 twee thuiswedstrijden. Om 10:00 uur wordt aangetreden tegen Zwart Wit '28 D4 respectievelijk Hierden D4.

Daphne Grafhorst

Doelpuntenmakers BAS:Max van den Hoorn
1xDiego van Charante
1xJip Ziengs
1xRandy Wagenaar
1xJelle Bouma
1xMart Leendertse
1x

Opties
Terug
 
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat