revanche op karakter

ESC F2 3 - 5 BAS JO9-2
Competitiewedstrijd
3-10-2015
Burg. Bode Sportpark, Elburg

revanche op karakter

Zaterdag 3 oktober stond alweer de 4de competitie wedstrijd op het programma. uit naar esc f2 waarvan we in de beker met 7-4 van hadden verloren.

8.30uur spelen, dat betekende dus vroeg uit de veren en met een bijna nagenoeg complete selectie (Alwin en Tijn waren vanwege trieste familieomstandigheden afwezig) reisden we door een dikke laag mist af naar elburg.
onder een mooi opkomend zonnetje werd er om 8.30uur afgetrapt en nog voordat de trainer klaar was met alle trainingsjasjes te verzamelen had Isaya de bal al hard tegen de touwen gewerkt 0-1.
een lekker begin dus.
Julian was vandaag begonnen als keeper,
Collin Kornel en Thijmen begonnen in de achterhoede, lesley als dragende kracht op het middenveld en Jovanni en Isaya waren de spitsen.Sam begon als wissel.

De boys hadden er dus duidelijk veel zin in,mede door de snelle goal van Isaya werd ESC van het veld gespeeld. goed veldspel en een mooie aanval werd opnieuw afgerond door Isaya 0-2.
Sam kwam in het veld en zo mocht Collin door naar het middenveld,
'de tank' betaalde dat gelijk uit door met een prachtig schot van afstand de dik verdiende 0-3 ruststand binnen te schieten.

de trainer had in de rust alleen maar lovende woorden over voor het elftal maar vertelde er wel bij dat als Julian niet zo geweldig stond te keepen dat het zomaar 3-3 had kunnen staan. oplettendheid was dus geboden maar zoals wel vaker dit prille seizoen ging er na de rust van alles mis met onze Boys.

Was het in de 1ste helft Esc wat werd overlopen nu was het Bas wat het erg zwaar te verduren kreeg.
het leek wel afgesproken werk want binnen en mum van tijd was het zomaar 3-3.

De ruggen moesten dus worden gerecht en dat hadden de Boys begrepen. werd er eerst nog rustig met de man meegelopen, waren het nu Sam en Collin die er de beuk ingooide.dit tot ongenoegen van de spits van Esc. de rest begreep wat er moest gebeuren en de mouwen werden verder opgestroopt. daar waar Jovanni nog een paar keer knap redding bracht, was het opnieuw Collin die daar met een verwoestende uithaal voor de verdiende 3-4 zorgde. reden tot juichen was er (nog) niet want Esc legde zich hier niet zomaar bij neer. de scheids had er plotseling ineens zin in want hij liet ineens wel erg lang doorspelen.
tot de 4-4 kwam het niet meer, maar toen Isaya op doel schoot om de 3-5 te scoren floot de scheids ineens af. niemand die het snapte maar toen de trainer met de scheids had gesproken werd het dus alsnog 3-5.

na afloop was er oprecht blijdschap. Na 6 weken eerder nog 7-4 te verliezen was er nu de terechte revanche en hebben de meegereisde supporters kunnen zien dat we groeien als team en zolang we het samen doen we tot veel in staat zijn.

boys bedankt


de trainer

Doelpuntenmakers BAS:Isaya Requena
3xCollin Berghuis
2x
    

Opties
Terug
 
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat