BAS D2 krijgt lesje in effectiviteit

BAS JO13-2 3 - 8 Lelystad '67 D9
Competitiewedstrijd
3-10-2015
De Schelp, Biddinghuizen

BAS D2 krijgt lesje in effectiviteit

Zaterdag 3 oktober 2015 heeft BAS D2 de thuiswedstrijd tegen Lelystad D9 met 8-3 verloren. Ruststand was 2-2.

Onder heerlijke voetbalomstandigheden, een lekker zonnetje, moest BAS D2 aantreden tegen Lelystad D9. De wedstrijd was nog maar net opgang of de sterke rechterspits van Lelystad had het eerste doelpunt al achter keeper Diego liggen. BAS D2 had vanaf het begin veel moeite met de voorwaartsen van Lelystad. Na wat kansen onbenut te hebben gelaten, wist Lelystad D9 halverwege de eerste helft het tweede doelpunt op het scorebord te zetten: 0-2. Hierna brak, zo bleek na afloop, de beste periode van BAS D2 aan. In een tijdbestek van drie minuten wist BAS D2 de achterstand om te buigen. Mart en Jelle wisten de keeper van Lelystad D9 het nakijken te geven. Met 2-2 was tevens de ruststand bereikt.

Na rust een veel effectiever Lelystad D9. Vrijwel alle kansen werden door de Lelystedelingen omgezet in een doelpunt. Lars, die Diego als keeper had afgelost, kon in de tweede helft zes keer de gang naar het net maken. Het slotakkoord van de wedstrijd was van BAS D2. Geklungel in de verdediging van Lelystad D9 werd door Jelle vakkundig afgestraft. Eindstand derhalve 3-8.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Zeewolde D9. Wedstrijd is 11:15 uur. Vertrek is om 10:00 uur uit Biddinghuizen.

Daphne Grafhorst

Doelpuntenmakers BAS:Jelle Bouma
2xMart Leendertse
1x
    

Opties
Terug
 
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat