Appeltje eitje!

Reaal Dronten F2 1 - 14 BAS JO9-2
Competitiewedstrijd
25-4-2015
De Munten, Dronten

Appeltje eitje!

Zaterdag 25 april 2015. Het is 8 uur in de morgen en de F2 van BAS is vandaag compleet. De competitiewedstrijd tegen Reaal Dronten F2 staat op het programma. Dit team bungelt helemaal onderaan de ranglijst. Al om 20 over 8 loopt de F2 op het veld terwijl de wedstrijd officieel pas om 9 uur begint. Een lange warming up volgt. Dan blijkt om 9 uur dat er geen scheidsrechter voorhanden is. De leider van Reaal besluit om 10 over 9 om zelf maar te fluiten.

BAS is heer en meester in deze wedstrijd. De heren en dame zijn gretig. Al snel is het 0-1 door een doelpunt van Ryan. Na dit doelpunt begeeft mijn pen het waardoor ik genoodzaakt ben om de wedstrijd op mijn smartphone bij te houden. Door de vele doelpunten krijg ik niet de kans om alle acties op te schrijven. De 0-2 valt uit een corner. Julian neemt de corner en de bal wordt door een speler van Reaal in het eigen doel gewerkt. De 0-3 komt op naam van Jayden die in Dronten ook al fans heeft. Kaj scoort de 0-4 en Simon werkt de 0-5 binnen. Julian scoort de 0-6 en Ryan neemt de 0-7 en 0-8 voor zijn rekening.

De 2e helft gaat de F2 gewoon verder met scoren. Maxx maakt de 0-9 en Kaj scoort het 10e doelpunt voor de Biddinghuizenaren. Achterin bij BAS is er tot nu weinig te beleven. Dionne, Carl en doelman Jordy zijn een theekransje aan het houden. Maxx maakt zijn 2e doelpunt deze morgen, 0-11. Het theekransje achterin wordt verstoord door de enige uitbraak van Reaal en prompt ligt de bal erin, 1-11. Dionne en Carl lijken hierdoor extra geprikkeld. Zij zijn nu zelfs voorin te vinden en krijgen allebei kansen die ze helaas niet benutten. Toch loopt de score nog verder op. Eerst krijgt Kaj een grote kans om te scoren maar hij wil het te mooi doen waardoor deze kans om zeep wordt geholpen. Simon geeft een prachtige pass op Julian die weer doorspeelt naar Jayden en die rondt koelbloedig af, 1-12. Jayden zorgt ook voor de 1-13. Het laatste doelpunt komt op naam van Julian die daarmee ook zijn 2e van de dag scoort, 1-14.

Een score die nog veel hoger had kunnen uitvallen als alle kansen benut waren maar het was goed zo. Ik begon al medelijden met de tegenstander te krijgen.

Speler van de week is dit keer Simon geworden. Met zijn goede passes en zijn mooie doelpunt heeft hij vandaag de trofee verdiend. Een leuk detail is dat zijn doelpunt het 100e competitiedoelpunt van de F2 in de najaars- en voorjaarscompetitie is. Gefeliciteerd Simon!


Simon speler van de week

Door deze uitslag is de F2 naar de 3e plaats geklommen. Het is nog spannend in de competitie want het verschil tussen nummer 3 en nummer 6 is maar 2 punten. Volgende week komt Swift 64 F2 op bezoek. Dat team staat nu op de 6e plaats en stond tot vandaag nog op de 3e plaats. Het belooft dus een spannende derby te worden. De F2 kan volgende week dus wel wat support gebruiken. Aanvang van de wedstrijd is om 10 uur in Biddinghuizen.

Sico Oerlemans

Doelpuntenmakers BAS:Ryan Roelofs
3xMaxx van Eck
3xJulian Groot Lipman
2xKaj de Leeuw
2xJayden Zimmerman
2xEigendoel
1xSimon Oerlemans
1x
     

Opties
Terug
 
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat