Opnieuw 3 punten in de pocket

Unicum F8 3 - 5 BAS JO9-2
Competitiewedstrijd
11-4-2015
Sportpark Schouw, Lelystad

Opnieuw 3 punten in de pocket

Zaterdag 11 april 2015 stond de uitwedstrijd tegen Unicum F8 op het programma. Ook in de najaarscompetitie had de F2 al tegen dit team gespeeld. Destijds werd het een 5-1 overwinning voor de Biddinghuizenaren.

Sinds lange tijd was het weer vroeg aantreden want om half 8 vertrokken we al vanaf “De Schelp”, zonder Ryan.
Om half 9 was de aftrap op het kunstgrasveld van Unicum. Al snel nam BAS het heft in handen. Julian pakte de bal van een verdediger van Unicum af en schoot in het zijnet. Opnieuw was het Julian die een mooie pass gaf op Jayden. Helaas schoot Jayden recht op de keeper. Aanvallend was het bij BAS piekfijn voor elkaar door goed samenspel en prachtige passes. Zo ook de pass van Maxx op Jayden die zich daarna niet bedacht en meteen op doel schoot, 0-1. Klasse! BAS combineerde hierna vrolijk verder en nu passte Jayden weer op Julian die de bal naast werkte. Unicum had tot nu toe nog niets in kunnen brengen en was alleen maar druk met verdedigen. Zo konden ze niet voorkomen dat Jayden er met een solo 0-2 van maakte.

Hierna liet BAS de touwtjes wat vieren. Zodoende kreeg Unicum meer ruimte en de eerste de beste aanval lag er dan ook meteen in. Een speler van Unicum omspeelde Kaj en tikte de aansluitingstreffer binnen, 1-2. Unicum merkte dat er meer te halen viel en BAS liet zich terug zakken. Uit een corner werd de score weer gelijk getrokken, 2-2. BAS was weer wakker geschud. Vlak voor het einde van de eerste helft pakte Jayden de bal op het middenveld af en soleerde zo naar de 2-3 ruststand.

De 2e helft begon zo als de 1e. BAS nam meteen het initiatief. Simon kwam van achter uit mee naar voren waar hij een schietkans kreeg. Helaas belandde zijn schot recht in de handen van de keeper. Opnieuw kreeg Simon een kans om te scoren maar hij speelde de bal te ver voor zich uit waardoor de keeper de bal eerder kon pakken. De volgende kans was wel weer raak. Unicum pakte de bal op het middenveld af en een speler van plaatste vanaf een meter of 16 een prachtig schot wat in de verre hoek belandde,3-3. Nu zat BAS weer even in een mindere periode waarin ze de spelers van de tegenpartij teveel naar voren lieten komen. Gelukkig was daar Jayden weer die een pass op Julian gaf waardoor de F2 weer op voorsprong kwam 3-4. Het laatste doelpunt kwam weer op naam van Jayden. Kaj schoot de bal vanuit zijn handen naar Jayden. Die soleerde zo naar het doel en rondde mooi af, 3-5. Het was een mooie spannende wedstrijd. Unicum was nu een sterkere tegenstander dan het afgelopen najaar.

Als team speelde de F2 weer goed. Misschien dat er een aantal spelers meer genoemd zijn in dit stukje maar ook Dionne, Carl en Jordy hebben vandaag fantastisch verdedigend werk geleverd. Alleen als team kun je zo’n prestatie neerzetten! Door dit resultaat is de F2 nu opgeklommen naar de 4e plaats.


Julian speler van de week

Speler van deze week is Julian geworden. Hij had vandaag een belangrijk aandeel in de zege met een aantal goede passes en een mooi doelpunt. Julian, gefeliciteerd!
Zaterdag 18 april staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Dan komt Dos Kampen F6 op bezoek. Dit team staat op de 2e plaats. De F2 kan hierbij wel wat support gebruiken!


Sico Oerlemans

Doelpuntenmakers BAS:Jayden Zimmerman
4xJulian Groot Lipman
1x
    

Opties
Terug
 
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat