Weer in de dubbele cijfers

BAS JO9-2 11 - 0 IJVV F4
Competitiewedstrijd
4-4-2015
De Schelp, Biddinghuizen

Weer in de dubbele cijfers

Vandaag (4 april 2015) stond er een inhaalwedstrijd op het programma. De F2 van BAS mocht het thuis opnemen tegen de F4 van IJVV. Dionne was er vanwege ziekte niet bij.

Al snel werd alweer duidelijk dat de F2 een maatje te groot was voor IJVV. De eerste kans was voor Julian maar hij schoot te zacht op de keeper. Daarna kreeg Jayden een kans om uit te halen maar in plaats van zelf te schieten passte hij de bal naar Julian. Die schoot de bal in het zijnet. Toch was het Jayden die de 1-0 scoorde na een voorzet van Julian. Julian dacht even dat hij het doelpunt gemaakt had maar Jayden had de bal toch écht als laatste aangeraakt. IJVV kwam er niet aan te pas en als ze probeerden er uit te komen was daar Jordy wel die de bal weer snel onderschepte. De volgende kans was voor Ryan maar zijn schot miste kracht. Het was éénrichtingsverkeer naar het doel van IJVV want Jayden schoot recht op de keeper en Julian raakte de bal in de rebound niet goed zodat de bal naast ging. Opnieuw was er een kansje voor Ryan maar ook deze bal ging er niet in. Vlak daarna kreeg Jayden weer een enorme kans maar weer schoot hij recht op de keeper van IJVV. Zo druk als de keeper van IJVV het had, zo rustig had Kaj het want hij had helemaal niets te doen in de 1e helft. Toch kwam de verdiende 2-0 er want Jayden scoorde weer na een pass van Simon. Ryan kreeg weer een kans maar hij had zijn vizier niet op scherp staan waardoor deze kans ook weer naast het doel belandde. De 3-0 kwam op naam van Julian die met een prachtige solo de verdediging van IJVV omspeelde. Jayden schoot weer een bal recht op de keeper maar scoorde vlak daarna wel de 4-0 uit een corner die door Julian genomen werd.
Eindelijk kwam IJVV er een keer uit maar Carl verdedigde heel goed waardoor deze aanval al snel in de kiem werd gesmoord. De laatste kans van de 1e helft was voor Maxx die een voorzet van Jayden over schoot.

De 2e helft had hetzelfde spelbeeld als de 1e. BAS was continu in de aanval en IJVV stond met de rug tegen de muur. Jordy nam de plaats in het doel in van Kaj. Kaj die meteen een voorzet op Jayden gaf waardoor hij alweer zijn 23e seizoenstreffer kon aantekenen, 5-0. Kans op kans werd er gemist. Onder andere Jayden, Julian en Simon kregen kansen. Simon tekende met een mooi schot voor de 6-0. Opnieuw was er een schot van Simon, deze werd gestopt door de keeper maar Julian maakte er in de rebound 7-0 van. Vervolgens gooide Ilja de opstelling om waardoor de verdedigers in de aanval mochten en andersom. Iets waar Carl eerst wel aan moest wennen. “Ik voorin? Maar ik hoor toch achterin” waren zijn woorden. De 8-0 kwam op naam van Maxx na een voorzet van Kaj. Kaj kreeg vlak hierna weer een kans maar zijn schot spatte uiteen op de paal. Een solo van Ryan leverde de 9-0 op. Mooi samenspel tussen de spelers van BAS leverde de 10-0 op. Weer was Ryan de doelpuntenmaker. Het laatste wapenfeit was voor Kaj die de bal wederom op de paal schoot na een mooie combinatie met Jayden en Ryan.

Conclusie van vandaag was dat er nog veel meer gescoord had kunnen worden. Toch mogen de leiders tevreden zijn over het vertoonde spel want er werd goed gecombineerd. Speler van deze week is Carl want ook al had hij vandaag in de verdediging niet veel te doen, toch was iedere bal voor zijn rekening. En zelfs in aanvallend opzicht deed hij het heel aardig.


Carl speler van de week

Woensdagavond 8 april staat er alweer een inhaalwedstrijd op het programma. Dan zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden want dan gaat de F2 op bezoek bij koploper Zwartwit ’63 uit Harderwijk. De aftrap in Harderwijk is om half 7 's avonds.
Sico Oerlemans

Doelpuntenmakers BAS:Jayden Zimmerman
4xRyan Roelofs
2xJulian Groot Lipman
2xSimon Oerlemans
1xMaxx van Eck
1x
 

Opties
Terug
 
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat