Makkelijke overwinning BAS F2

BAS JO9-2 8 - 0 CSV '28 F14
Competitiewedstrijd
14-3-2015
De Schelp, Biddinghuizen

Makkelijke overwinning BAS F2

Vandaag (14 maart 2015) stond de inhaalwedstrijd tegen CSV’28 F14 op het programma. Een team wat dit voorjaar voor het eerst meedoet aan de competitie. Maxx en Ryan waren vandaag afwezig waardoor de F2 geen wissels had. Onder koude omstandigheden werd er even na tien uur afgetrapt.


Eenrichtingsverkeer richting het doel van CSV

Kaj stond vandaag weer in het doel. Carl en Dionne achterin, Simon en Jordy op het middenveld en Jayden en Julian voorin. Al snel werd duidelijk dat de F2 een maatje te groot was voor de Zwollenaren. Het was eenrichtingsverkeer richting het doel CSV en al snel lag de bal erin. De 1-0 kwam op naam Jordy.


Carl is de tegenstander te snel af

De score liep in de eerste helft op naar 5-0 door doelpunten van Simon, Jayden, Julian en weer Simon. De score had nog hoger kunnen zijn als alle gemiste kansen ook nog waren benut. Ook Dionne en Carl kregen vandaag kansen. Kaj daarentegen had helemaal niets te doen.
Om Kaj een weer een beetje op temperatuur te brengen werd besloten om hem in de 2e helft te laten voetballen. Simon nam zijn plaats in het doel in.


Simon had als keeper weinig te doen

De 2e helft was aanvallend iets minder dan de 1e. Het vizier stond niet meer op scherp waardoor CSV er iets beter uit kon komen. Vooral de leuk voetballende dame bij de tegenstander kreeg enkele kansjes. Dionne en Carl stonden weer fantastisch te verdedigen en de aanvallen van de tegenstander werden dan ook al snel in de kiem gesmoord. Door doelpunten van Jordy, Jayden en weer Jordy liep de teller op naar 8-0.

Jordy werd na afloop uitgeroepen tot speler van de week; mede door zijn 3 doelpunten.


Jordy speler van de week

Volgende week weer een thuiswedstrijd, dan tegen Asv Dronten F7. Aanvang 10 uur.


Sico Oerlemans

Doelpuntenmakers BAS:Jordy Kramer
3xSimon Oerlemans
2xJayden Zimmerman
2xJulian Groot Lipman
1x
  

Opties
Terug
 
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat