Einde bekeravontuur BAS F2

BAS JO9-2 3 - 4 SVI F6
Competitiewedstrijd
6-12-2014
De Schelp, Biddinghuizen

Einde bekeravontuur BAS F2

Vandaag (6 december 2014) stond de bekerwedstrijd gepland tegen de F6 van SVI uit Ittersum. Een team dat in hun competitie 5 keer gewonnen, 1 keer gelijk en 3 keer verloren had. Op het oog een gelijkwaardige tegenstander dus. Dat zou in de wedstrijd ook wel blijken. De mannen en dame van de F2 waren allemaal goed ingepakt tegen de kou. Gelukkig viel het qua temperatuur wel mee. Iedereen was vandaag weer aanwezig dus werd er met 3 wissels gespeeld. Er werd gestart met Jordy in het doel. Daarvoor in de verdediging Dionne, Kaj en Simon. Op het middenveld stond Jayden en Julian en Maxx stonden voorin. Pepijn, Carl en Ryan begonnen aan de kant.

Het begin was voor de F2. De coaches hadden de verdediging de opdracht gegeven om meer mee naar voren te gaan. Kaj had de regie vandaag achterin goed in handen. En dat werkte want er zat veel meer dreiging in het spel dan de afgelopen wedstrijden. De eerste kans was voor Julian maar hij schoot de bal recht op de keeper. De volgende kans zat er wel in. Julian kwam op en speelde de bal op Jayden die koeltjes binnen schoot; 1-0. Na dit doelpunt kwam SVI beter in de wedstrijd. Een schot op doel werd maar net naast geschoten. De volgende bal van SVI ging er na geklungel in de BAS verdediging toch in; 1-1. SVI kwam zelfs op een 1-2 voorsprong doordat de bal achterin weer niet goed weg werd gewerkt. Toch was BAS niet minder; Simon stoomde vaak mee op van achter naar voren en wist toch weer op tijd terug te zijn als er verdedigd moest worden. Jayden had de touwtjes op het middenveld goed in handen en leverde naast aanvallend ook heel goed verdedigend werk. Een prima pass naar Ryan die in de ploeg was gekomen ging maar net naast. De dribbelkoning was veelvuldig aan de bal maar vergat nog wel eens een keer om de bal wat eerder af te spelen. Pepijn nam de ballen die hij kreeg aangespeeld prima aan en passte die weer goed door. Jordy was vandaag ook weer goed op dreef want hij houdt steeds meer ballen tegen. Omdat hij steeds vaker uit komt maakt hij zijn doel kleiner en wordt het lastiger om m te passeren. Hij moet alleen nog proberen om wat meer de bal met de handen te pakken. Helaas kon hij niet voorkomen dat SVI op 1-3 kwam. Het geloof bleef er bij de ouders en de F2 want ze waren vandaag echt niet slechter. Na een klutsbal achterin de verdediging van SVI werkte Julian de 2-3 binnen. Er werd gestreden voor elke meter. Een schot van Maxx ging net naast. Carl had vorige week bij de F1 mogen meedoen en speelde een hele goede wedstrijd. Hij was vandaag moeilijk te passeren. Top gedaan kerel! Net als Carl presteerde ook Dionne vandaag weer goed. Omdat de F2 vandaag meer op de aanval speelde kwam er in de verdediging meer ruimte. Dat leverde uiteindelijk de 2-4 voor SVI op. Meteen vanaf de aftrap viel de 3e treffer voor BAS. Ryan gaf een voortreffelijke pass op Kaj die daar wel raad mee wist. De F2 probeerde van alles maar de bal wilde er niet meer in.

Een 3-4 nederlaag die niet nodig was maar er werd vandaag wel volop strijd geleverd. Met deze nederlaag komt het bekeravontuur van de F2 ten einde.


Sico Oerlemans

Doelpuntenmakers BAS:Kaj de Leeuw
1xJayden Zimmerman
1xJulian Groot Lipman
1x
   

Opties
Terug
 
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat