Eerste puntverlies BAS F2 een feit

DOS Kampen F6 4 - 4 BAS JO9-2
Competitiewedstrijd
25-10-2014
De Maten, Kampen

Eerste puntverlies BAS F2 een feit

BAS F2 heeft zaterdag 25 oktober jongstleden de eerste punten verspeeld. In en tegen DOS Kampen F6 werd het uiteindelijk 4-4.

Het was nog hartstikke donker om half 8 en de meesten hadden de slaap nog niet helemaal uit. Dat zou later in de wedstrijd ook wel blijken. De scheidsrechter van DOS Kampen was waarschijnlijk ook nog niet helemaal wakker want er werd ruim na het begintijdstip voor het eerst gefloten.

Al vrij vlot kwam DOS Kampen op een 1-0 voorsprong. Iets wat de F2 ondertussen wel gewend is. BAS liet het er niet bij zitten en gaf een beetje gas erbij waardoor ze uitliepen naar een 1-4 voorsprong door 2 doelpunten van Julian en 2 van Jayden. Toch wist Kampen weer terug te komen in de wedstrijd. Bij de 2-4 en 3-4 was de verdediging echt aan het slapen en konden 3 spelers van BAS er 1 van Kampen niet tegenhouden. De 4-4 kwam uit een vrije trap waarbij het muurtje van BAS precies voor de neus van Jordy stond waardoor hij niks meer zag. Een puntje om op te gaan trainen. Een slotoffensief was er nog wel van BAS met een aantal ballen op lat en paal maar helaas voor de rood witten ging de bal er niet meer in.

Misschien had er meer in gezeten maar Kampen bood flink tegenstand en had daarbij ook een voortreffelijke keeper in het doel staan.

Volgende week eindelijk weer eens een thuiswedstrijd. ESC F2 is dan de tegenstander.


Sico Oerlemans

Doelpuntenmakers BAS:Julian Groot Lipman
2xJayden Zimmerman
2x
    

Opties
Terug
 
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat