Prijsschieten levert tweede plaats op

BAS JO11-1 16 - 2 VSCO '61 E3
Competitiewedstrijd
14-5-2011
De Schelp, Biddinghuizen

Prijsschieten levert tweede plaats op

In een gemakkelijke wedstrijd wist BAS vandaag met 16-2 te winnen van VSCO'61 E3. In een wedstrijd waarin elk doelpunt telde voor de tweede plaats werd als een team gevoetbald en gewerkt tot de laatste minuut.

Tijdens de trainingen deze week werd de spelers al meegegeven dat alleen een monsterscore zou kunnen leiden tot een tweede plek. ASVDronten E4 en Dos Kampen E3 (beide ook 20 punten) hadden namelijk een beter doelsaldo van respectievelijk +23 en +21 tegenover +13 van BAS. Het grote doelpunten verschil vormde een uitdaging van de mannen van de E1 tegen de hekkensluiter uit de competitie.

Hard werken en doorgaan tot de laatste minuut leverde de felbegeerde monsterscore op voor de E1. De winst bleek genoeg voor de tweede plek omdat ASVDronten niet verder kwam dan een 4-2 overwinning en DOS Kampen bleef steken op een 2-1 overwinning. Met een doelpunten verschil van +2 op nummer drie ASVD is BAS E1 tweede geworden in de competitie, een resultaat waar leider Stephan erg tevreden mee is: ''De jongens hebben dit resultaat meer dan verdiend en het lijkt me een mooie plek ter afsluiting van het seizoen'.

De komende weken volgen nog slechts twee toernooien en natuurlijk op 4 juni de BAS Familiedag.Doelpuntenmakers BAS:Wouter van Putten
4xBas van Luenen
3xLeander Touw
3xCorné van Groningen
2xBennet van Veen
2xErik Visser
1xEigendoel
1x
     

Opties
Terug
 
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat