Alles of niets
20 april 2018

BAS speelt zaterdagmiddag een thuiswedstrijd tegen Hatto Heim. Mochten de Biddinghuizenaren nog aanspraak willen maken op het spelen van nacompetitie, dan dient er in ieder geval gewonnen te worden. Tegenstander Hatto Heim is namelijk de nummer vijf en heeft evenveel punten als BAS. Trainer Bert van den Brink lijkt te kunnen beschikken over een fitte selectie.Nog vijf wedstrijden en dan is de competitie ten einde. BAS verspeelde de laatste weken een keurige uitgangspositie, waardoor nacompetitie het hoogst haalbare lijkt. De stand in de derde periode is veelzeggend. BAS staat op een magere elfde positie, met slechts vijf punten uit vijf wedstrijden. Op de algehele ranglijst staan de Biddinghuizenaren op een vierde plaats, maar voelen ze de hete adem van een hele rits clubs. Zo hebben Hattem, Hatto Heim en Oene, net als BAS, 36 punten en daardoor kun je gerust zeggen dat de concurrentie voor een plaats in de nacompetitie moordend is. Alles moet uit de kast om daar aanspraak op te maken.

Tegenstander Hatto Heim heeft nog alle zicht op een plaats in de nacompetitie, vooral door een sterke laatste periode. Van de afgelopen vier wedstrijden werd er geen eentje meer verloren en daardoor doen de Hattemers volop mee in de strijd om de derde periode. De laatste drie wedstrijden leverden louter overwinningen op. Reaal Dronten werd met 3-2 verslagen, Hattem met 0-3 en SC Rouveen werd afgelopen week op een dikke nederlaag getrakteerd: 6-0.

BAS en Hatto Heim kwamen elkaar, voor zover de statistieken reiken, acht keer tegen. De balans is in evenwicht, want beide partijen stapten drie keer als winnaar van het veld. Twee keer eindigde het in een gelijkspel. De laatste ontmoeting dateert van begin dit seizoen, toen BAS op bezoek ging in Hattem. Makkelijk ging het allerminst, maar door goals van Stefan Tolhoek en Mark Schaap werd er wel met 1-2 gewonnen.

Het wordt de komende weken een kwestie van alles of niets, om er zo voor te zorgen dat het seizoen niet als een nachtkaars uitgaat. Hatto Heim zal de flow voort willen zetten, om zo mee te blijven doen in de strijd om de periode. De wedstrijd tussen BAS en Hatto Heim begint zaterdag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Letschert. Fijne wedstrijd!Laatste 20 berichten
13/07 BAS 1 opnieuw in 3e klasse C
10/07 Contributie deze week afgeschreven
09/07 BAS Voetbal zoekt trainer voor tweede elftal
06/07 BAS Voetbal bedankt brandweer voor hulp
05/07 BAS Voetbal verder met drie seniorenteams
28/06 Familiedag: informatie spuitvoetbal
24/06 Familiedag 2018: voetbalbiljart en stormbaan
22/06 Inschrijving familiedag sluit zondag!
22/06 Thuistoernooi voor MO11 en MO13
20/06 Gemeente en BAS akkoord over invulling sportpark
18/06 Stem op Strandpaviljoen Bremerbaai!
18/06 Schrijf je nog snel in voor het jeugdkamp!
15/06 Thuistoernooi voor O8 tot en met O11
14/06 Uitslagen 14 juni
14/06 Programma evaluatie-avond VTON
14/06 Voorlopige indeling jeugd
13/06 Spuitvoetbal op BAS Familiedag
12/06 Arjen Bredewolt ondertekent contract
08/06 Jeugdtoernooi op De Schelp
05/06 Afscheid trainers en spelers BAS 1
Nieuwsarchief ->
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat